top of page
FW trading Lieren-004.JPG

Onze Diensten

U wilt de levensduur van u machine verlengen?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Samen met u kunnen we kijken wat er nodig is om uw machine goed te laten draaien zodat u hem zo efficiënt mogelijk in kunt blijven zetten voor al uw projecten.

Goed onderhoud wordt beloond met een langere levensduur. 

In onze ruim 750 vierkante meter grote werkplaats staat een keur aan apparatuur opgesteld

om een complete revisie uit te kunnen voeren. Loopwielen, sprockets, onder/bovenrollen en kettingen

van ieder merk en type machine kan bij ons vervangen worden. Voor het reviseren van de kettingen maken we gebruik van een 2x200 tons kettingpers. Met deze kettingpers kunnen wij ook pennen en bussen keren,

dus ook uw bulldozer is bij ons in de juiste handen. Tevens verhelpen wij met deze pers de ketting dakvorming,

wat een zeer vervelende en dure storing is.  Om de rupsplaten te demonteren en monteren hebben we zelf een schroefmachine ontwikkeld waarmee in een razend tempo het werk gedaan kan worden.

Behalve snel is deze machine ook uiterst precies.

                 Er zijn ook mogelijkheden om u rupsplaten aan te laten passen aan het gewenste werk wat er uitgevoerd word met de machine. Mocht u de rupsplaten bijvoorbeeld willen laten afschuinen, of opmaat laten maken                   is dat ook zeker mogelijk bij ons in de werkplaats.  Heeft de spanveer het begeven?

Met ons uniek ontwikkelde machine, waarmee we de mogelijkheid hebben om met 80 ton te kunnen persen,

zijn we in staat om ook deze voor u te repareren.

Heeft u een machine die gestrand is op locatie? Ook dan kunnen we u weer op weg helpen. Met onze servicewagen, voorzien van kraantje en een 100 tons mobiele persmachine, komen we naar de desgewenste locatie. Ter plekke kunnen we de reparatie uitvoeren zodat u weer snel verder kunt om de klus te klaren!

Mocht u willen weten wat we voor u kunnen betekenen kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens, of laat u gegevens achter zodat we zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte naar u kunnen sturen. Wilt u liever persoonlijk contact, dan komen we graag eens bij u langs voor een adviesgesprek.

Hopelijk tot snel!

bottom of page